Θα ήθελα να διαβάσω μερικά στοιχεία για το τιμώμενο πρόσωπο. Γεννήθηκε στις 07/01/1936 στην Λευκωσία. Φοίτησε στο English School και στην συνέχεια σπούδασε στην Αγγλία στο Chelsea. Με το πέρας των σπουδών του εργάστηκε ως διευθυντής στόλου στην εταιρεία Κόκα Κόλα και μετά διορίστηκε στην τεχνική σχολή Λευκωσίας όπου πολλοί είχαν την τύχη να τον έχουν ως καθηγητή και να πάρουν τις πολύτιμες γνώσεις του.Μετά από 15ετή πορεία ως καθηγητής υπήρξε ο ιδρυτής και διευθυντής της εταιρείας Ingersoll rand. Αποφασίζει και εργάζεται στον τότε πρωθυπουργό του Ομάν για αρκετά χρόνια και από το 1983 εργάζεται ως ανεξάρτητος εκτιμητής μηχανοκινήτων και έτυχε του σεβασμού και εκτίμησης όλων των ασφαλιστικών εταιρειών αλλά και ιδιωτών που χρειάσθηκαν τις υπηρεσίες του. Μια λαμπρή και πολύχρονη καριέρα που χαρακτηρίστηκε από την τιμιότητα, ευθιξία και απαράμιλλο ζήλο μα πάνω από όλα αψεγάδιαστη και αδιάφθορη πορεία. Δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι υπήρξε για πολλούς από εμάς δάσκαλος, συμπαραστάτης και καθοδηγητής στο δύσκολο αυτό επάγγελμα του εκτιμητή. Έχει λάβει μέρος σε αγώνες ράλι ως συνοδηγός του μεγάλου οδηγού Κύπρου Κυπριανού και του αείμνηστου Βαχάν Τερζιάν με σωρεία διακρίσεων και βραβείων.

Παρόλο που αποσύρθηκε από το επάγγελμα του εκτιμητή συνεχίζει να είναι σύμβουλος σε μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς σε ότι αφορά τα μηχανοκίνητα και να αναλαμβάνει αναπαραστάσεις ατυχημάτων.

Κύριε Άλκη Λογγίνο, μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου αλλά είμαι σίγουρος και από όλους του παρευρισκόμενους σας έχουμε ανακηρύξει ως διακεκριμένο μέλος του Παγκύπριου συνδέσμου εκτιμητών μηχανοκινήτων.

Σας απονέμουμε αυτή την τιμητική πλακέτα ως ένα πολύ μικρό δείγμα εκτίμησης και σεβασμού.

 

Γιώργος Ιλαρίωνος

© 2012-2014 | Powered & Designed by Oncyprus