Πρόσφατα ο σύνδεσμος μας έχει προσχωρήσει και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κύπρου ( Κ.Ε.Β.Ε. )

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που έχουμε πράξει τούτο αφού η δέσμευση του διοικητικού συμβουλίου προς τα μέλη μας ήταν η νομική ρύθμιση και επαγγελματική κατοχύρωση. Προς αυτή την κατεύθυνση και με αρωγό το ΚΕΒΕ αποφασίσθηκε από κοινού η κοινή συμπόρευση και προσπάθεια υλοποίησης του στόχου αυτού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ΚΕΒΕ για την ένθερμη υποδοχή που είχαμε καθώς επίσης και για την στήριξη προς επίτευξη των στόχων μας.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

 

Ένταξη Συνδέσμου Μηχανολόγων Μηχανοκινήτων  Εκτιμητών Κύπρου κάτω από την αιγίδα του ΚΕΒΕ

 

 

 

Στη δύναμη των επαγγελματικών Συνδέσμων που λειτουργούν κάτω από την αιγίδα του ΚΕΒΕ έχει ενταχθεί ο Σύνδεσμος Μηχανολόγων Μηχανοκινήτων Εκτιμητών Κύπρου.

 

 

 

Ο σύνδεσμος είναι επαγγελματικά καταρτισμένος Σύνδεσμος, που απαριθμεί περίπου (40) Μηχανολόγους Μηχανοκινήτων  που εξασκούν το επάγγελμα του εκτιμητή μηχανοκινήτων είτε ως ανεξάρτητοι εκτιμητές είτε ως εργοδοτούμενοι σε ασφαλιστικές εταιρείες.

 

 

 

Σκοπός του συνδέσμου μεταξύ άλλων είναι η επαγγελματική και ακριβοδίκαιη προσέγγιση στα θέματα που άπτονται των αποζημιώσεων και επιδιορθώσεων των μηχανοκίνητων στην Κύπρο καθώς επίσης την συνεχή επαγγελματική, τεχνική υποστήριξη και πληροφόρηση σε ότι αφορά τα μηχανοκίνητα, τους κανόνες ασφαλείας και γενικά την άσκηση του επαγγέλματος του εκτιμητή. Θεωρείται επίσης πολύ σημαντικό η δημιουργία νομοθεσίας για ρύθμιση και άσκηση του επαγγέλματος και έτσι ο σύνδεσμος κινείται προς τον στόχο αυτό.

 

 

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου είναι:

 

 

 

Τελεβάντος Κωνσταντίνος

Πρόεδρος

Ιλαρίωνος Γιώργος

Αναπλ. Πρόεδρος

Πολυκάρπου Γιώργος

Αντιπρόεδρος

Μιχαηλίδης Παντελής

Γραμματέας

Μαννούρης Χρίστος

Ταμίας

Χαραλάμπους Δημήτρης

Μέλος

Αγαθαγγέλου Άγγελος

Μέλος

   

 

 

 

Ζαχαρίας Μανιταράς            Εκτελεστικός Γραμματέας Συνδέσμου

 

                                                Λειτουργός ΚΕΒΕ

 

 

 

Για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με το Σύνδεσμο μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.autoassessorscyprus.com ή να επικοινωνήσετε με τον αρμόδιο λειτουργό του ΚΕΒΕ  κ. Ζαχαρία Μανιταρά στο τηλ. 22889890.

 

 

 

 

 

© 2012-2014 | Powered & Designed by Oncyprus